Odp: kwiaty w potrawach
- Forum: kwiaty w potrawach
nie jadłem ale sam zrywałem płatki dzikiej róży by dodawać do potraw i jako osdoba oczywiscie jadalna w szczeglolności do mięs , szkoda że teraz nie ma już płatków cos bym dodał w przepisach
Staż w Gotujmy: 5919 dni
Miasto: Olkusz
nie jadłem ale sam zrywałem płatki dzikiej róży by dodawać do potraw i jako osdoba oczywiscie jadalna w szczeglolności do mięs , szkoda że teraz nie ma już płatków cos bym dodał w przepisach
spóżnilaś sie forum o tej tematyce juz jest i nie tylko po śląsku zobacz tutaj:
http://forum.gotujmy.pl/regionalne-nazwy-potraw,watek,11786h0.html#post_11786
co to jest?
tak tak
oczywiscie ze sznita ja rozumiałem
udziec sarni czy z dzika?
oczywiście fotka nie moja ale temat mój jak pisalem lepszy jest spód
własna oczywiscie
omasta czy okrasa
dzieńdobry wszystkim
super
dobrze że jestes