kwiaty w potrawach

Obserwuj wątek

Odp: kwiaty w potrawach

Pablito
  • Pablito

  • Posty: 380
  • Przepisy: 10
  • Artykuły: 0
Kwiaty cukinii doskonale nadają się do faszerowania i smażenia np. z różnego rodzaju serami

Odp: kwiaty w potrawach

Babciagramolka
Akacja w ciescie, nasturcja w sałatkach, róża =konfitura z płatków, płatki w herbacie i kawie i innych potrawach , stokrotki do sałat, jaśmin w herbacie , fiołki kandyzowane w ciasteczkach i deserach - masa kwiatów nadaje sie do jedzenia.

zmieniono 1 raz (ostatnio 26 lip 2010 22:50 przez Babciagramolka)

Odp: kwiaty w potrawach

caroline1983
Ja czasami uzywam do ozdoby kwiaty ogórecznika. A inne trafiaja mi sie w herbatach z dodatkiem suszonych kwiatów itp.

Odp: kwiaty w potrawach

darek112
  • darek112

  • Posty: 131
  • Przepisy: 172
  • Artykuły: 0

Odp: kwiaty w potrawach

jarek-energy
nie jadłem ale sam zrywałem płatki dzikiej róży by dodawać do potraw i jako osdoba oczywiscie jadalna w szczeglolności do mięs , szkoda że teraz nie ma już płatków cos bym dodał w przepisach

Odp: kwiaty w potrawach

cremebrule
  • cremebrule

  • Posty: 1197
  • Przepisy: 29
  • Artykuły: 0
ja tez jem slonecznik ale nasionka...

Odp: kwiaty w potrawach

pusieczek2@wp.pl
robiłam kwiaty czarnego bzu w cieście naleśnikowym,na ten smakołyk przyjdzie mi długo poczekać

Odp: kwiaty w potrawach

mediana
  • mediana

  • Posty: 429
  • Przepisy: 3
  • Artykuły: 0
jarek a piłeś kawę z kandyzowanymi płatkami różanymi

Odp: Odp: kwiaty w potrawach

malgorzata
no to ja jeszcze dam slonecznik!

Odp: kwiaty w potrawach

jarek-energy
owoce dzikiej róży mozna dodawać do mięs

Odpowiedz na/ edytuj kwiaty w potrawach