Akacja w ciescie, nasturcja w sałatkach, róża =konfitura z płatków, płatki w herbacie i kawie i innych potrawach , stokrotki do sałat, jaśmin w herbacie , fiołki kandyzowane w ciasteczkach i deserach - masa kwiatów nadaje sie do jedzenia.
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 lip 2010 22:50 przez Babciagramolka)
nie jadłem ale sam zrywałem płatki dzikiej róży by dodawać do potraw i jako osdoba oczywiscie jadalna w szczeglolności do mięs , szkoda że teraz nie ma już płatków cos bym dodał w przepisach
kwiaty w potrawach
Obserwuj wątekOdp: kwiaty w potrawach
Pablito
Odp: kwiaty w potrawach
Babciagramolka
Odp: kwiaty w potrawach
caroline1983
Odp: kwiaty w potrawach
darek112
Odp: kwiaty w potrawach
jarek-energy
Odp: kwiaty w potrawach
cremebrule
Odp: kwiaty w potrawach
pusieczek2@wp.pl
Odp: kwiaty w potrawach
mediana
Odp: Odp: kwiaty w potrawach
malgorzata
Odp: kwiaty w potrawach
jarek-energy