by nie śmierdziało smażoną rybką

Dla osób, które nie znoszą zapachu po usmażeniu rybki proponuję zrobić panierkę z sera żółtego ( ja wybieram słodkie sery z dziurami- dodaje dodatkowy smak), oczywiście przygotowanie rybki jest takie samo jak w każdej panierce.
czyli,
-rybka w mąkę
- rybka z mąki w jajko
- rybka z jajka w ser

Ja osobiście mieszam ser z bułką tartą, ponieważ nie łapie ser tak idealnie, za to w te luki wpadnie bułeczka.

Znacie jeszcze jakieś pomysły W razie, gdyby sera zabrakło i nie było czasu na jego kupno)

Odp: Odp: Wiadomość od użytkowniczki

tak również dostałam tę wiadomość, tym bardziej że dopiero wczoraj dołączyłam do grona "gotujących" i trochę mnie to rozśmieszyło, bo ja tak o średnią na studiach nie walczę ^^
jak wypróbuję, posmakuje mi to ok) nie inaczej

Odp: Odp: Wasze ulubione przepisy i potrawy

mój mąż uwielbia
* kotlety schabowe nadziewane serem żółtym i papryką czerwoną. Podkradłam pomysł od kuzynki która nadziewała pałki kurczaka
*wątróbka, bo pasuje na obiad czy kolacje na ciepło.
* zapiekanka makaronowa z szyneczką
*papryki nadziewane mięsem mielonym i ryżem

mogłabym w nieskończoność chyba wymieniać

Odp: A co lubicie do Kawusi??

ja, gdy mam ochotę na coś słodkiego, a mam mało czasu to robię:
- ciastka francuskie z kupionego ciasta np. w biedronce
- torcik z gotowych spodów tortowych, a masa to już wybór osobisty, ja wolę swoją masę (domową)