Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?
- Forum: Co dzisiaj na podwieczorek?
Misiu, ide szybko przepisy ogladnac, ciasto wyglada zabojczo
Staż w Gotujmy: 5454 dni
Miasto: -
Misiu, ide szybko przepisy ogladnac, ciasto wyglada zabojczo
Kluski nadziewane miesem i czosnkowa cukinia
Zapraszam na pozny podwieczorek
Przyszla mi ochota na buraczki, ktore najlepiej mi smakuja w tym zestawie
U mnie na obiad resztki z wczorajszej kolacji i placuszki z jagodami
Wczorajsza kolacja...
Och, za szybka bylam i nie dodalam zdjecia
Pycha niedzielne obiadki, u mnie prazona, kapusta czerwona z gozdzikami i mieso wolowe z cebula
Swietne zdjecia Mariko,tak wlasnie bawia sie kobiety w Niemczech w tlusty czwartek
A ja golabkow w ogole nie dusze. Smaze je na patelni na malym ogniu-ok.30 min.- i podaje oblane sosem pomidorowym. Z lisci tez nic nie wycinam, tylko grube miejsce tluke delikatnie tluczkiem drewnianym do miesa. Najchetniej uzywam do golabkow kapusty wloskiej, nie gotuje jej w calosci tylko odciete liscie wkladam do garnka i gotuje.