Lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Bywam na wielu stronach kulinarnych..Moja kuchnia jest kolorowa i znajdziecie tu wszystko. A co w życiu? Jeden sezon letni pracowałam w Greckiej restauracji, przywiozłam stamtąd całą motywację i chęć do gotowania. Fotografia to moje hobby.
Mój blog kulinarny http://www.gotowanie-jest-latwe.blogspot.com/
zapraszam

Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym.

Odp: co dzisiaj na obiad?

pyszna pyszna.. pierwszy raz robilam juz ze 3 lata temu ... i zapomnialam o niej kompletnie ... a dzis mi mama czerwoną kapuste przytargala wiec pomyslalam ze znow pora zrobić ...

Odp: co dzisiaj na obiad?

a u mnie udko w grzybach i czerwona kapusta w śmietanie

Odp: Chwalimy się;

Moja nagroda wyróżnienie za udzial w konkursie "Pomysł na"
juz nawet o tym konkursie zapomnialam hihih .. ale niespodzianka

Odp: co dzisiaj na obiad?

a u mnie Kurczak z grzybami a'la flaczki

Odp: Co zabralibyście na bezludną wyspę?

ja to chyba nie chcę na taką wyspę.. no co innego gdyby mozna bylo zabrać walizkę pierdołków hihih i wytrzymać np miesiąc czy dwa.. a potem to bym juz zaczela tesknić za ludźmi ..

Odp: zdobienie potraw

piękne ale to juz wyższa szkoła jazdy

Odp: Odp: Wątek grzybowy.

Pablito napisał(a): Kozia broda jest pod ochroną z tego co wiem

Pyza mowi ze to co ja znalazlam to nie kozia broda wiec spoko .. zrywalam coś innego ... ale tez dobre

Odp: Odp: Odp: Wątek grzybowy.

Pyza napisał(a): to nie kozie brody, raczej jakiś gałęziak...
purchaweczki też zbierałaś? takie bielusieńkie są pyszne z patelni...a lejkowców to Ci zazdroszczę jak nie wiem co! u mnie ich nie ma...


a jak zwał tak zwał.. u mnie wszyscy to nazywają kozią brodą .. i wszędzie tego pełno .. ale nie zbieralam za dużo bo się kruszy strasznie ..

Odp: Wątek grzybowy.

znalazlam tez i inne podgrzybki, maślaki, kilka borowików i takie tam jeszcze białe purchaweczki i małe kozie brody ..

Odp: Wątek grzybowy.

Ale nazbieralam grzybków Allle bedzie pierożków
(lejkowiec dęty)
Nazbieralismy 10 litrowe wiaderko