Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
Po spotkaniu z mistrzem kuchni śląskiej panem Remigiuszem Rączką (30 lipca 2011) moje potrawy na pewno będą wyborne!
Staż w Gotujmy: 5382 dni
Miasto: -
Po spotkaniu z mistrzem kuchni śląskiej panem Remigiuszem Rączką (30 lipca 2011) moje potrawy na pewno będą wyborne!
Pierwsze plony z działki w tym roku. Zdjęcie było robione w końcu czerwca
niestety, zgadzam się z Bereniką i Pyzą. najbardziej denerwuje mnie 50 znaków pod zdjęciem. Kto będzie czytał te elaboraty? czy nie wystarczy krótka informacja pod zdjęciem? Czy naprawdę muszę przepisywać pod zdjęciem cały etap przygotowania potrawy - bo do tego się to sprowadza?
Plon pracowitego popołudnia na mojej działce. Dalszy ciąg w kuchni!
... i to:
Przepraszam, wkleiło 2 razy.
Jeszcze raz:
Heniu, dziękuję, tak jak ty nie jestem zwolennikiem hasła "róbta co chceta". Nowego moderatora witam i życzę dużo cierpliwości.
Quilling to coś nowego, chętnie nauczę się takie robić.
Na razie ja tylko na szydełku lub karczochy.
Lubię je robić.