Czy jest szansa na pojawienie się nowych nagród typu kart do Ikea lub kart przepłaconych? Ostatnio bardzo pusto w katalogu, a to strasznie zniechęca Da się coś zrobić w tym kierunku?
Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Skuszona stwierdzeniem "Produkt, którego nie może zabraknąć w Twoim domu. Doskonały jakościowo cedzak z pewnością znajdzie miejsce w Twojej kuchni!" zamówiłam go z katalogu nagród, jakie było moje zdziwienie, gdy go dziś otrzymałam, jest ogromny (większy niż 5-litrowy garnek) i z pewnością nie znajdę na niego miejsca w kuchni Myślałam, że jest standardowej wielkości, ale cóż.
Nasuwa się więc pytanie, czy jest możliwość, aby przy takich "sprzętach" w katalogu były podawane wymiary? Myślę, że wielu osobom ułatwiłoby to podjęcie decyzji, czy dana rzecz się przyda. To tylko taka mała sugestia na przyszłość Pozdrawiam
Odp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Obserwuj wątekOdp: Odp: Gotujmy z nagrodami - wasze uwagi i postulaty
Zsa Zsa
Krakowianka
Wafelek2601
Wafelek2601
eli_555
Nasuwa się więc pytanie, czy jest możliwość, aby przy takich "sprzętach" w katalogu były podawane wymiary? Myślę, że wielu osobom ułatwiłoby to podjęcie decyzji, czy dana rzecz się przyda. To tylko taka mała sugestia na przyszłość Pozdrawiam
misia5
Izabela Nowak-slonce
olkaaa
gosia47-47