Odp: Odp: Czas na pierniczenie....
- Forum: Czas na pierniczenie....
Ja tez poprosze
Staż w Gotujmy: 5229 dni
Miasto: -
Ja tez poprosze
andzia67 napisał(a): A u mnie dzisiaj kaczuszka nadziewana wątróbką drobiową,ziemniaczki i buraczki.Mniam- to smak z mojego dzieciństwa ,uwielbiam to i cała moja rodzinka !
Takie pysznosci moja mama tez zawsze nam serwuje na powitanie,mniam,zazdroszcze
Pablito napisał(a): Netka napisał(a): ...a u nas dzisiaj byl yz z mieskiem mielonym oraz szpinak.Zawsze robilam ryz ze szpinakiem ale bez miesa ale okazalo sie,ze polaczenie takie jest pyszne wiec chyba wstawie tez przepis.
wstaw koniecznie bo ciekaw jestem jak przygotowujesz ten ryż z mięsem
Pablito,pzepis juz sobie siedzi od wczoraj
pozdro
Oj,to musialo byc wspaniale wesele!Ja bywalam tylko na takich gdzie jedzenie donoszono bezposrednio na stol,a to mi wyglada cos na wzor...no wlasnie.
Skus sie,skusWarto.Pozdrawiam
Ja rowniez chyle czola przed tak wspanialymi obrazami.Ja o takim talencie moge sobie jedynie pomarzyc,eh...Wspaniale,gatuluje!
...a u nas dzisiaj byl yz z mieskiem mielonym oraz szpinak.Zawsze robilam ryz ze szpinakiem ale bez miesa ale okazalo sie,ze polaczenie takie jest pyszne wiec chyba wstawie tez przepis.
Piekny tort,Beatko!Zawsze podziwialam tego typu arcydziela,ja na urodziny swojego starszego synka mam zamiar zrobic torta dinozaura,ale to dopiero mam w planach i zobaczymy co z tego wyjdzie.A ten Twoj jest naprawde super
Luno ,super torty! I fajny pomysl z tym trojkatem,taki nietuzinkowy tort,super
Dziekuje Misiu
Byl smaczny,to prawda,i bardzo szybko zniknal,hi,hi