Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
Czemu nie jestem otwarty na każdy temat
Staż w Gotujmy: 5147 dni
Miasto: -
Czemu nie jestem otwarty na każdy temat
Ato już rozrywka po długim rejsie.Uwielbiam grać na weselach,przyjęciach i majówkach.
Tak wyglądają moje kuchnie na statkach tu pokazanych na zdjęciach
Ciężka praca zwłaszcza podczas rejsu ale ciekawa.
Ja też się cieszę. bo przez pomyłkę koleżanki dostałem jedynkę,co obniżyło mi średnią.
Ale bym zjadł takiego barszczyku.Bardzo apetycznie wygląda.
A ja wygrałem w konkursie Good food wafelki ryżowe za Kąsek Dnia.
Śliczne foremki tylko męża chwalić.
wczoraj zamieściłem przepis gołąbki rybne w sosie koperkowym i problem polega na tym że moja koleżanka Będąca na portalu haniakson,skomentowała mój przepis bardzo pozytywnie ale przez nie uwagę zamiast oceny przy zdjęciu 5 dała 1 sama pisała że przez nie uwagę i teraz pyta mi się jak można przywrócić 5 dodam że obniżyło mi to poważnie średnią z 9.7 na 9.4 co ona może w tym kierunku zrobić,żeby naprawić swój błąd? Ja napisałem do niej że ma napisać do Pani Heni lub do Cherry.
Witamy i czuj się jak u siebie
Ja też się pochwalę. Dostałem od mojej koleżanki która jest aktorką i gra w serialu Na Wspólnej zaproszenie na spektakl z jej udziałem do Teatru Wybrzeże w Gdańsku.Chodzi o serialową Renatę córkę Ziębów.