fajnie by było,troszkę się rozmarzyłam,zdjęcia byłyby ważne,ale tylko te które naprawdę byłyby nasze,brak jedynek,brak 5,jedynie prawdziwi ludzie i ICH własnoręcznie wykonane potrawyTRUDNO,POCZEKAM
Odp: Odp: Odp: Odp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
szkoda, może w końcu w konkursach mieliby szanse także inni, a nie wciąż te same nicki i to po kilka razy
no, ale żarcik się udał i jaką dyskusję wywołał
pozdrawiam redakcję
Zgadzam sie rowniez.Czasami az razi ta monotonnosc w ciaglym wyoznianiu swoich faworytow...zarowno przez uzytkownikow jak i gospodarzy.
, Netka,za odwagę!
Ta "odwaga" sporo mnie czasami kosztujeAle trudno,nie umiem stac z daleka bo tak lepiej i w razie czego nie tracic nic albo pzyjaznic sie tylko z tymi najbadziej znaczacymi.
Odp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
szkoda, może w końcu w konkursach mieliby szanse także inni, a nie wciąż te same nicki i to po kilka razy
pozdrawiam redakcję
Zgadzam sie rowniez.Czasami az razi ta monotonnosc w ciaglym wyoznianiu swoich faworytow...zarowno przez uzytkownikow jak i gospodarzy.
, Netka,za odwagę!
pozdrawiam redakcję
Ale żeście zrobili skuteczny kawał ;-) Ja się trochę załapałam po czasie, bo dopiero dzisiaj, ale od razu mnie zastanowiło, w jaki sposób będzie prowadzony ranking w konkursach? Uważam, że bardzo fajne jest to, że można zobaczyć, kto dał nam 1 - nigdzie indziej się z tym nie spotkałam.
A nie widziałaś na Moim Gotowaniu? Też widać.
Chciałam dodać z cytatem...
Nie mam konta na moim gotowaniu :-)
Rzeczywiście, pomyliłam strony! Już wiem,gdzie spotykam Panią Misiową! A na wymienionej stronce jest ta opcja, gdzie możesz zobaczyć kto i jak oceniał przepis, bez wchodzenia w profil.
Odp: Odp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
Ale żeście zrobili skuteczny kawał ;-) Ja się trochę załapałam po czasie, bo dopiero dzisiaj, ale od razu mnie zastanowiło, w jaki sposób będzie prowadzony ranking w konkursach? Uważam, że bardzo fajne jest to, że można zobaczyć, kto dał nam 1 - nigdzie indziej się z tym nie spotkałam.
A nie widziałaś na Moim Gotowaniu? Też widać.
Odp: Odp: Odp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
Obserwuj wątekOdp: Od dziś koniec przyznawania punktów - Redakcja
A.B.
Netka
Ta "odwaga" sporo mnie czasami kosztujeAle trudno,nie umiem stac z daleka bo tak lepiej i w razie czego nie tracic nic albo pzyjaznic sie tylko z tymi najbadziej znaczacymi.
cisowianka20
Henia
, Netka,za odwagę!
Pyza
Netka
Henia
Rzeczywiście, pomyliłam strony! Już wiem,gdzie spotykam Panią Misiową! A na wymienionej stronce jest ta opcja, gdzie możesz zobaczyć kto i jak oceniał przepis, bez wchodzenia w profil.
Henia
Nie przejdzie!
PaniMISIOWA
PaniMISIOWA