(:
Odp: Roladki schabowe w bordowych kapturkach - komentarze
...
Odp: Zwijańce chałkowe z cynamonem - komentarze
...
Odp: Roladki schabowe w bordowych kapturkach - komentarze
...
Odp: Zwijańce chałkowe z cynamonem - komentarze
...
Odp: Zwijańce chałkowe z cynamonem - komentarze
..
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
thegrooba napisał(a): A tu sernik
Woow. Wyglada pieknie.
Odp: Odp: Odp: Kociaki, psiaki i inne zwierzątka...
thegrooba napisał(a): Sarenka napisał(a): Thegrooba, dobrze Ci zrobil pobyt na wsi, prawda? Fajne zdjecia, az zatesknilam za rodzinnymi stronami, za babcia i wsią
hi Nazwa ulicy na której mieszkamy może wskazywać na wieś, bo się kojarzy.. Ale moje Mogilno to jednak miasto I kocham te ciepłe, wiosenne dni, dziką okolicę, te ciszę na peryferiach, to że wszystko tu tak szybko rośnie..( z tego akurat niezadowolony jest tata, bo ma sporo trawy do koszenia, mamy tu taki zaczarowany ogród z sadem, i często po ogrodzie biegają sarny, są bażanty, żurawie, a czasem lis Ale raczej nie skrada się do nas bo Sugi by go pognałSamym wyglądem budzi respekt a tata mów na niego "moje maleństwo
Jak wszystko zakwitnie porobię zdjęcia(robie je co roku tak czy siak i wkleję, jest obłędnie
Jak widzę coś ciekawego to robie fotki, fajnie wychodzą zdj makro natury po deszczu, takie "kropelkowe" Bardzo mnie to zawsze pasjonowało. Takie małe rzeczy mnie bardzo cieszą:
Mnie cieszy ogladanie ich poprzez Twoje fotografie - są super. Nawet mój máz stwierdził, ze masz talent. Zbeszta, nie trzeba mówić, bo każdy przecież ma ślepka i widzi
Odp: : CZASAMI GDY MAM HANDRĘ I JESTEM SAM,UDAJĘ SIĘ DO KUCHNI I PICHCĘ TAM
A ja bym chciala popichcic, ale nie mam sily. Poszlabym chetnie do kuchni i przygotowala zaplanowana salatke i obiad, moze nawet jakis deser. A tu klops. Przeziebienie wcisnelo mnie do lózka i kazde z niego wyjscie kieruje mnie ku niemu z powrotem. No nic, moze jutro popichce
Odp: Kurczak cytrynowy z suszoną żurawiną - komentarze
....
Odp: Kurczak cytrynowy z suszoną żurawiną - komentarze
Nie jest to danie dla nie lubiących kwaśnych smaków, ale mimo wszystko uważam, że można spróbować