Odp: Pomocy! co to znaczy "aż do momentu ścięcia"?
Kochana, do momentu ścięcia - będziesz widziała, kiedy jajka są "gotowe". Chodzi o to, by nie były zbyt mokre, aby nie przelewały Ci się przez łopatkę czy widelec.
trzymam kciuki!
Staż w Gotujmy: 5232 dni
Miasto: -
Kochana, do momentu ścięcia - będziesz widziała, kiedy jajka są "gotowe". Chodzi o to, by nie były zbyt mokre, aby nie przelewały Ci się przez łopatkę czy widelec.
trzymam kciuki!
Pytam Was, bo koło mnie nigdzie w pobliżu nie rośnie. Czy nadaje się już do zrywania?
Przede wszystkim jarzębina - na drzewach i dynia w ogrodzie. Odkąd zaczęłam gotować kz jesienią kojarzą mi się też kasztany, ale także te jadalne - do pieczenia. Poza tym całe mnóstwo jest orzechów - zarówno włoskich jak i laskowych, więc orzechy które zbiera się wraz z kolorowymi liśćmi, to dla mnie właśnie jesień...
No tak, nie dość że podstarzała, to jeszcze ślepa dzięki
Przygotowanie i (a może zwłaszcza) dekoracja tortu to sztuka. Trzeba mieć do tego umiejętności, których mnie niestety brak widać, że zrobiłaś tort z sercem
Tam jest napisane przeZ 50 lat, tak?
PannaLiliana napisał(a): A ile kosztuje wysyłka nagród? proszę o odpowiedz Bo to dla mnie problem, bo tego nie znalazłam ni nie krzyczcie na mnie ze tu akurat pytam..
Nie płacisz za przesyłkę - po prostu zamawiasz nagrodę za zebrane wirtuale i Ci ją przysyłają
Gorzej (jeśli na jednym się nie skończy...)
ej
"znudziłeś mnie". Buniu - jesteś urocza. Świetna riposta, nie ma co dyskutować
Faktycznie, jest krajalnica, chyba jej wcześniej nie było, bo uważnie przestudiowałam katalog
Gosia, ale zobacz, jak chcemy zeby przepis wyszedl fajny, to zrobimy zdjecie i juz od biedy je podpiszemy, co nam szkodzi? Za to inni beda lubic nasze przepisy i beda wiedziec, ze nie uczestniczymy w bezmyslnym wyscigu szczurów a zalezy nam tez na tym, zeby nasze przepisy cos reprezentowaly. ja tam nie przeliczam tych +5 czy - 10 wirtuali...