Sposób przygotowania:
Mała-czarna z nutką pomarańczy:
Kawę wsypać do filiżanki i wstawić na 2 minuty do ogrzanego ( wyłączonego) piekarnika - wydobywa to aromat kawy . Wodę zagotować. Wyłączyć czajnik - odczekać 30 sekund i zalać kawę . Przykryć filiżankę , przykryć i zostawić na 3 minuty by się dobrze zaparzyła .Wrzucić kostkę czekolady poczekać aż się rozpuści. .Dolać syrop pomarańczowy .Wymieszać .
Muszę przyznać , że to jest to ! Ta kawa doskonale będzie się komponować we wszelkich propozycjach o owocowej kombinacji. Kawa sama z siebie ma taką delikatną nutkę owocowej świeżości.
Moim zdaniem na poranne budzenie zaparzona bez dodatków super- a na popołudnie nada sie do wszelkich ,, udziwnień " .
Muszę przyznać , że to jest to ! Ta kawa doskonale będzie się komponować we wszelkich propozycjach o owocowej kombinacji. Kawa sama z siebie ma taką delikatną nutkę owocowej świeżości.
Moim zdaniem na poranne budzenie zaparzona bez dodatków super- a na popołudnie nada sie do wszelkich ,, udziwnień " .
czarna-mamba
Henia
Sarenka
Babciagramolka
Zanudzę Was teraz tymi kawami- muszę sprawdzić to co dostałam jak najlepiej smakują
Henia
A my jesteśmy gotowe pomagać Ci w degustowaniu!
Babciagramolka
Nie ma sprawy- syn mi podrzucił pomysł na dodatek prarzonych wiórek kokosowych do kawy z pianką - muszę sprawdzić co on wymyślił .Jak zrobię to Was zawołam.