marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Owoce w likierze czekoladowym.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Likier przelać do garnka małego i podgrzać,ale nie zagotowywać, byle był ciepły.Przelać do naczynia do fondue i maczać kawałki owoców i jeść

Owoce w likierze czekoladowym.

Składniki:

Owoce w likierze czekoladowym.

 

  • 1 butelka likieru orzechowo-czekoladowego"Chocotella",
  • talerz różnych owoców południowych lub jagodowych,a nawet trus
  • kawek.

Sposób przygotowania:

Owoce w likierze czekoladowym.
Owoce południowe oczyścić,umyć i pokroić,a jagodopodobne op-
-łukać i osączyć i dać na duży ozdobny talerz i szczypczyki do
trzymania owoców oraz maczania w likierze.Likier można podgrzać
na ciepło lub podawać bez podgrzewania w naczyniu do fondue al-
-bo w kamionkowej miseczce.