Sposób przygotowania:
Owocowe mascarpone
Owoce podgrzewamy z 2 łyżkami cukru i sokiem z połowy pomarańczy (ok 4-5 minut), aż wypuszczą lekko sok, odstawiamy aż wystygną.
Do miseczki wlewamy sok z drugiej połowy pomarańczy, cukier puder, mieszamy, dodajemy serek mascarpone i śmietankę, dokładnie mieszamy.
Do dwóch pucharków (lub 4 małych szklaneczek) wkładamy po 5 biszkoptów, przykrywamy masą, układamy owoce, polewamy syropem z owoców. Schładzamy w lodówce.
Smacznego!!!!!
Do miseczki wlewamy sok z drugiej połowy pomarańczy, cukier puder, mieszamy, dodajemy serek mascarpone i śmietankę, dokładnie mieszamy.
Do dwóch pucharków (lub 4 małych szklaneczek) wkładamy po 5 biszkoptów, przykrywamy masą, układamy owoce, polewamy syropem z owoców. Schładzamy w lodówce.
Smacznego!!!!!
ewala
Natala1210
czarownica
czarna-mamba
eli_555
misia53
Marika_1961