Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich z kurczakiem
Filety z kurczaka myjemy, kroimy w kostkę i posypujemy przyprawą. Podsmażamy dokładnie na rozgrzanym oleju i wykładamy na ręcznik papierowy, aby odsączyć nadmiar tłuszczu.
Makaron z zupek kruszymy, posypujemy przyprawami z zupek (wszystkie oprócz olejów) i zalewamy gorącą wodą, tak żeby przykryć makaron. Gdy makaron będzie dobry, odcedzamy nadmiar wody.
Kapustę pekińską szatkujemy, cebulę, ogórki i paprykę kroimy w kostkę. Mieszamy wszystkie przygotowane składniki, dodajemy odsączoną kukurydzę.
Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.
Makaron z zupek kruszymy, posypujemy przyprawami z zupek (wszystkie oprócz olejów) i zalewamy gorącą wodą, tak żeby przykryć makaron. Gdy makaron będzie dobry, odcedzamy nadmiar wody.
Kapustę pekińską szatkujemy, cebulę, ogórki i paprykę kroimy w kostkę. Mieszamy wszystkie przygotowane składniki, dodajemy odsączoną kukurydzę.
Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.
sylwia17
szpileczka
Polecam, jest pyszna.