Sposób przygotowania:
Śliweczkowy zielony
Śliwki myjemy, pozbawiamy pestek, kroimy w połówki lub w mniejsze kawałaki (jeśli mamy blender o słabej mocy lepiej mocniej rozdrobnić składniki), wrzucamy do kielicha blendera.
Szpinak płuczemy 3 krotnie w wodzie, osuszamy na ręcnziku lub w wirówce do sałaty, dorzucamy do śliwek. Siemię lniane mielimy w młynku do kawy, dodajemy do kielicha blendera. Dodajemy również sok jabłkowy i wodę.
Miksujemy wszystko na gładki koktajl.
Szpinak płuczemy 3 krotnie w wodzie, osuszamy na ręcnziku lub w wirówce do sałaty, dorzucamy do śliwek. Siemię lniane mielimy w młynku do kawy, dodajemy do kielicha blendera. Dodajemy również sok jabłkowy i wodę.
Miksujemy wszystko na gładki koktajl.