Sposób przygotowania:
Toffiki z czekoladowym oczkiem.
Cukierki mleczne toffi rozpuścić w naczyniu blaszanym na gęstą masę,ciągle mieszając dolać mleka,aby masa była bardziej płynna.Następnie zdjąć naczynie z masą toffi z ognia i przestudzić trochę z 10 min.po czym stopniowo napełniać plastikowe małe foremki,zrobić w środku dołek i dać w chłodne miejsce do zastygnięcia.Potem Do garnka małego wlać resztę mleka,połam- -ać czekoladę i rozpuścić na wolnym ogniu,mieszać aby masa nie przypaliła się.Znowu przestudzić,a foremki z masą toffi wyjąć z lodówki i do otworków w masie wlewać przez lejek płynną pole- -wę czekoladową,ale nie za dużo,tylko kapnąć raz w otworek.I zno- -wu dać do ostygnięcia w chłodne miejsce na 10-15 min.Gotowe cukierki delikatnie wyjąć nożykiem z foremek i dawać na paterę na słodkości.