Sposób przygotowania:
Blok chałwowo-kokosowy.
Herbatniki wypakować i pokruszyć,chałwę również.Wodę z cukrem i margaryną zagotować w dużym rondlu.Dodać mleko w proszku i wiórki kokosowe.Wymieszać wraz pokruszonymi herbatnikami i chałwą.Keksowkę wysmarować resztą margaryny i wyłożyć przeźroczystą folią lub też pergaminem,wlać masę cu-
-kierniczą.Po ostygnięciu wstawić formę na 12 godzin do lodówki.
Na drugi dzień wyjąć keksówkę,wyjąć blok w papierze,a papier
usunąć.Blok pokroić i podawać na talerzykach deserowych.
-kierniczą.Po ostygnięciu wstawić formę na 12 godzin do lodówki.
Na drugi dzień wyjąć keksówkę,wyjąć blok w papierze,a papier
usunąć.Blok pokroić i podawać na talerzykach deserowych.