Sposób przygotowania:
Cake pops
Ciasto należy drobno pokruszyć i zmieszać z nutellą. Powinna powstać jednolita, plastyczna masa, która nie przykleja się do rąk. Formujemy w dłoniach niewielkie kulki, które ułożone na tacce odstawiamy do lodówki na 30 minut. Obie czekolady roztapiamy w kąpieli wodnej. Patyczki do szaszłyków skracamy o ostre końce. Końcówkę patyczka zamaczamy w czekoladzie i wbijamy w kulkę do połowy jej głębokości. Postępujemy tak ze wszystkimi kuleczkami, które następnie odstawiamy do zamrażalnika na 30 minut. Schłodzone kulki zamaczamy w czekoladzie, trzymając za patyczek, następnie ostrożnie strzepujemy nadmiar czekolady i ozdabiamy kolorowymi, cukrowymi posypkami. Patyczki wbijamy w kawałek styropianu ozdobiony folią aluminiową i wstawiamy do lodówki, gdzie czekolada powinna zastygnąć do końca.
kasiunia.1981
darmiona
malpa1649
Netka
misia5
Natala1210
arunia
5 i do ulubionych