marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Czekoladowa mięta na zimno.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Wszystkie składniki zmiksować na jednolitą masę w mikserze.Ca- -łość przelać do kieliszka milkshake.

Czekoladowa mięta na zimno.

Składniki:

Czekoladowa mięta na zimno.

 

  • Kawa ekspresso,
  • 150 ml.mleko,
  • 2 gałki lodów czekoladowych,
  • 15 ml.miętowego syropu,
  • wiórki czekoladowe,
  • bita śmietana.

Sposób przygotowania:

Czekoladowa mięta na zimno.
Kawę zaparzoną,mleko,gałki lodów czekoladowych oraz syrop miętowy zmiksować w blenderze,a następnie przelać do kieliszka
typu milkshake.Dekorować bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi.Podawać na talerzyku z rurką i łyżeczką.

Tagi:

lody kawa