Sposób przygotowania:
Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance
Arbuza kroimy na kawałki, obieramy dokładnie z pestek i wrzucamy do blendera kielichowego. Dodajemy płatki owsiane oraz połamanego na kawałki banana. Zalewamy wszystko mocno schłodzoną maślanką i blendujemy do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą i powstanie koktajl o gładkiej konsystencji.
Dekorujemy listkami mięty i podajemy od razu po przygotowaniu.
Dekorujemy listkami mięty i podajemy od razu po przygotowaniu.
![Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowo-owsiany-na-maslance-593873.jpg)
![Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowo-owsiany-na-maslance-593874.jpg)
![Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowo-owsiany-na-maslance-593875.jpg)
![Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance Koktajl arbuzowo-owsiany na maślance](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-arbuzowo-owsiany-na-maslance-593876.jpg)