Sposób przygotowania:
deser budyniowy 3
Z 500 ml mleka odlałam 150 gram do kubeczka. Do rondelka wlałam mleko, posłodziłam i gotowałam . W między czasie do kubeczka wsypałam surowy budyń i cały czas mieszałam. Gdy mleko w rondelku zaczęło wrzeć, dodałam rozpuszczoną mieszaninę. Mieszałam do czasu uzyskania gęstej konsystencji. Porcję budyniu przełożyłam do miseczki. Czekoladę o smaku czekoladowym starłam na tarce do warzyw i posypałam wierzch budyniu. Podałam na gorąco. Deser gotowy
elzbieta8960
Elficzna
emef
Smakowita88
Taka zwykła nie mleczna, truskawkowa itd..
edytaha
To znaczy jaka? Gorzka? Deserowa? Nie ma czegoś takiego jak czekolada czekoladowa
elzbieta8960
czekolada czekoladowa to jak maslo maslane :):):): oj smakosz :):):):)