Sposób przygotowania:
Deser budyniowy z chocotellą.
Budynie przyrządzić wg.przepisu na opakowaniu,tj.wlać mleko do
średniego garnuszka,wsypać proszek budyniowy i zamieszać.Mie-
-szać na wolnym ogniu z 5 min.Zestawić na bok naczynie i wystudzić
a następnie odmierzyć likier miarką po 100 ml.na 2 porcje i wlać
na dno każdego pucharka,ana to wlać przestudzoną masę budyniową i schłodzić w lodówce.Można także ubić dodatkowo
kremówkę lub też dekorować deser drobnymi ciasteczkami lub mini
bezami.
średniego garnuszka,wsypać proszek budyniowy i zamieszać.Mie-
-szać na wolnym ogniu z 5 min.Zestawić na bok naczynie i wystudzić
a następnie odmierzyć likier miarką po 100 ml.na 2 porcje i wlać
na dno każdego pucharka,ana to wlać przestudzoną masę budyniową i schłodzić w lodówce.Można także ubić dodatkowo
kremówkę lub też dekorować deser drobnymi ciasteczkami lub mini
bezami.