Sposób przygotowania:
Deser grecki z musem truskawkowym
Żelatynę przygotować wg przepisu na opakowaniu. Jogurt grecki zmiksować z cukrem pudrem dolać 2/3 przygotowanej żelatyny,zmiksować i rozlać do kieliszków. Truskawki umyć oczyścić z szypułek,dodać cukier puder i zmiksować na mus.Do musu truskawkowego dodać 1/3 przygotowanej żelatyny,zmiksować i rozlać do kieliszków.Deser schładzamy kilka godzin w lodówce.Przed podaniem udekorować truskawką i listkami mięty.
2milutka
iziona
edytaha
Ja biorę drugi :)
alaaa
Faktycznie jest prosty ale za to jaki smaczny,jutro muszę zrobić po raz drugi tak im zasmakowało.
alaaa
Cukiereczek13
alaaa
Dziękuję,to ja dla Ciebie jutro zrobię taki deserek.