Sposób przygotowania:
Drink niebiesko-biały.
Jagody mrożone wypakować i lekko rozmrozić na sitku,a potem
wrzucić do średniego garnka i rozkruszyć blenderem,wlewając odmierzoną dozę likieru curacao.Następnie przełożyć łyżką do pucharka,który wcześniej wstawić na 15 min.w zimne miejsce,by
zaszedł szronem,wlać odmierzoną porcję kremu kokosowego,
nie mieszając z dolną warstwą.Na wierzch posypać garstką jagód
i podawać z długą cienką łyżeczką.
wrzucić do średniego garnka i rozkruszyć blenderem,wlewając odmierzoną dozę likieru curacao.Następnie przełożyć łyżką do pucharka,który wcześniej wstawić na 15 min.w zimne miejsce,by
zaszedł szronem,wlać odmierzoną porcję kremu kokosowego,
nie mieszając z dolną warstwą.Na wierzch posypać garstką jagód
i podawać z długą cienką łyżeczką.