Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Jagoda bananowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

zdrowy smaczny dla dużego i małego

Jagoda bananowa

Składniki:

Jagoda bananowa

 

  • 1 filiżanka soku jabłkowego
  • 1/2 filiżanki naturalnego jogurtu
  • 1 większy banan pokrojony w cienkie plasterki najlepiej zamrożony
  • 200 g zamrożonych jagód
  • 100 g świeżych jagód

Sposób przygotowania:

Jagoda bananowa
Do miksera wkładamy cały sok jabłkowy, banana oraz połowę jagód mrożonych. Zmiksować na jednolitą masę w między czasie dosypujemy resztę mrożonych jagód i zmiksować. Wlewamy do szklanek i dekorujemy świeżymy jagodami. Jest to orzeźwiający napój idealny na upalne dni