Sposób przygotowania:
Koktajl jagodowy z miodem
Jagody przepłukać w sitku. Do wysokiego naczynia wlać kefir, dodać dwie łyżki miodu. Wsypać umyte jagody i zblendować. Przed podaniem polecam schłodzić koktajl. Zamiast miodu można oczywiście użyć cukru. Ilość miodu można również zwiększyć lub zmniejszyć - to wszystko zależy od tego, jak słodkie napoje lubimy.
![Koktajl jagodowy z miodem Koktajl jagodowy z miodem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-jagodowy-z-miodem-283038.jpg)
![Koktajl jagodowy z miodem Koktajl jagodowy z miodem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-jagodowy-z-miodem-283039.jpg)
![Koktajl jagodowy z miodem Koktajl jagodowy z miodem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-jagodowy-z-miodem-283040.jpg)
![Koktajl jagodowy z miodem Koktajl jagodowy z miodem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/koktajl-jagodowy-z-miodem-283041.jpg)