iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Koktajl jagodowy Ewy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Koktajl jagodowy Ewy na kefirze i jogurcie

Koktajl jagodowy Ewy

Składniki:

Koktajl jagodowy Ewy

 

  • 1 szklanka jagód ,
  • 1 szkl kefiru,
  • szkl jogurtu,
  • 2 łyżki cukru brązowego,
  • 2 łyżki soku wiśniowego

 

Sposób przygotowania:

Koktajl jagodowy Ewy
Jagody myjemy przebieramy . Do malaksera wsypujemy jagody .ok 2 łyzki zostawiamy do ozdoby . Miksujemy owoce z cukrem i sokiem wiśniowym . Następnie dodajemy zimny jogurt i kefir. Wszystko razem miksujemy aż powstanie piana. Dodajemy całe owoce i mieszamy już łyżką . Wlewamy do szklanek i podajemy schłodzone .Można podać z kostkami lodu . Polecam