Sposób przygotowania:
Koktajl truskawkowy z curacao i kokosem.
Truskawki opłukać i oczyścić z szypułek po czym wsypać do miks-
-era z komorą,zalać jogurtem z kartonu lub pudełek.Odmierzyć mia-
rką osobno syrop kokosowy i curacao,dodać do reszty.Zmiksować,
przelać napój do dzbanka koktajlowego,schłodzić w lodówce.Poda-
-wać koktajl schłodzony,przelać z dzbanka do szklaneczek.Garść
wiórków zamiast syropu kokosowego,można wcześniej zmiksować
z resztą lub też posypać wiórkami koktajl po wierzchu przed podaniem w szklankach.
-era z komorą,zalać jogurtem z kartonu lub pudełek.Odmierzyć mia-
rką osobno syrop kokosowy i curacao,dodać do reszty.Zmiksować,
przelać napój do dzbanka koktajlowego,schłodzić w lodówce.Poda-
-wać koktajl schłodzony,przelać z dzbanka do szklaneczek.Garść
wiórków zamiast syropu kokosowego,można wcześniej zmiksować
z resztą lub też posypać wiórkami koktajl po wierzchu przed podaniem w szklankach.