Sposób przygotowania:
Kolorowa pianka mleczna
Galaretki przygotować jak podano na opakowaniu. Każdą w szklance wody. Odstawić do zimna do lekkiego stężenia. Następnie rozdzielić mleko na 4 równe porcje (każda po 110 ml). Następnie zacząć ubijać jedną część i wlać do niego galaretkę jednego koloru. Ubijać. Tortownicę podzielić na 4 równe części. Wlać do jednej części jedną galaretkę, tak samo postępować z kolejnymi częściami. Po tym jak skończymy odczepić podziałki i odstawić do zimnego miejsca na ok. 2-3 godziny. Po tym czasie spożywać :D
Pyza
pioge7
tak jak na opakowaniu- chodziło mi o to że należy postąpić tak jak tam napisano, czyli zagotować wodę i wsypać i wymieszać a ilość wody: szklanka
ponadto podzielić tortownicę: to już zależny od nas samych, tekturowym papierem czy zwykłą kartką papieru, tak żeby oddzielić kolory od siebie, żeby się nie stykały ze sobą po wylaniu, bo i tak jak już wylejemy wszystkie to wyciągamy,
*trochę trzeba pomyśleć!