Sposób przygotowania:
Kolorowe muszle nadziane sałatką
Warzywa kroję w kosteczkę, por myję i kroję w piórka. Ugotowane na twardo i obrane jajka też kroję w kostkę.Odcedzam groszek i mieszam całość razem. Dodaję majonez około 2 łyżki, doprawiam solą, pieprzem i odrobiną chilli. Mieszam dokładnie razem z warzywami i jajkami.
Makaron gotuję na pół twardo, odcedzam i zostawiam do całkowitego wystudzenia. Po wystudzeniu napełniam sałatką i układam na talerzu.
Można podać z wędliną. Szybko i smacznie:)
Makaron gotuję na pół twardo, odcedzam i zostawiam do całkowitego wystudzenia. Po wystudzeniu napełniam sałatką i układam na talerzu.
Można podać z wędliną. Szybko i smacznie:)
edytaha
zbysiowa
Częstuj sie Edytko:)