troszkę maluję na szkle,troszkę gotuję,troszkę wychowuję i ...troooszkę próbuuuję;)
opiekunka dziecięca z wykształcenia,kucharka z zamiłowania,matka kochanej trójeczki,od pewnego czasu konsultantka Oriflame ;-)))

witajcie

WITAM,zniknelam ,ale powracam,jak halny ,jak morska bryza,nie wiem,czy bedziecie sie cieszyc,czy rwac wlosy z glowy,ale zamierzam tu troszke namieszac w ...garach,poobracac to i owo ...na patelni,a moze nawet cos przypiec...na grillu,badz w piekarniku.Jestescie gotowi? Jesli tak to zapraszam ,sprawdzajcie co nowego dodalam,jesli nie,coz ...byl czas przywyknac przecie

Odp: Galeria fotograficzna.

kwiaty i nasza Tula adoptowana ze schroniska

Odp: Czego życzymy Smakoszowi?

zycia slodkiego winka mocnego i radosci,spokoju pieknych dni wspolnie spedzonych ogniem milosci otulonych

Odp: przepisy

Witam,
Nazywam się Emilia, widziałem dzisiaj swój profil i to moja przyjemność kontaktu z Tobą, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, a jeśli możesz wysłać maila na mój adres e-mail, dam wam moje zdjęcia jest mój adres e-mail (emmiliaz@yahoo.com) Czekamy na twój mail na mój adres powyżej Emilia.
dostałam taką wiadomość,o co chodziNic nie rozumiem,niech mi ktoś przetłumaczy z"polskiego" na nasze

Odp: co dzisiaj na obiad?

już je oglądałam na Twoim blogu,pyyyyyyyyyyyyyyyyyyysznie

Odp: co dzisiaj na obiad?

gulasz z resztek mięsnych i udka z surówką

Odp: Galeria fotograficzna.

ja lubię wszystkie zwierzaki,u mnie mieszkał już chomiczek -Mysiek,świnka morska,pieski,nawet zezowata kotka i kot pers- Binladen

Odp: Mam dość !!!!!!!!

Bunieczko,ja nawet nie sprawdzam,czy ktoś coś kopiuje,czy się wzoruje na podanych przeze mnie przepisach,choć takie są,a natknęłam się całkiem przypadkiem,na szczęście nie"sklonowane" słowo w słowo i bez zdjęć.
POPIERAM W 100%
Jest to cudowne miejsce gdzie ludzie dzielą się swoją pasją,a nawet wybijają się dzięki niej.Wielu z nich ma swoje blogi,rozwija się i spotyka w swoim życiu wielu znakomitych szefów kuchni znanych w Polsce i na świecie.Buniu,tak ciepła osoba,o tak wspaniałym smaku i artyzmowi w jaki eksponuje na zdjęciach swoje potrawy jest najbardziej kompetentną osobą,aby być moderatorem tej zacnej strony.
Jest tu wielu artystów-kucharzy,prawdziwe arcydzieła tworzą na talerzach,paterach i we własnym sercu.