Pogotowie kulinarne

Obserwuj wątek

Odp: Pogotowie kulinarne

A.B.
  • A.B.

  • Posty: 1458
  • Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Dzięki,to juz coś!

Odp: Pogotowie kulinarne

Babciagramolka
Pierś z kurczaka - 30 minut
Ryba filet - 20 minut
Pulpety - 30 minut
Warzywa faszerowane mięsem - 30 minut
Ziemniaki - 40 minut
Marchew - 40 minut
Brukselka -40 minut

+ /- kilka minut na dojście wody w parowarze do stanu wrzenia , tak by zaczęła parować .To trzeba wypróbować bo rózne parowary różnie mają ( a garnek do gotowania na parze to już zpuełnie inaczej ) - te czasy liczę od momentu kiedy para zaczyna cyrkulować.

Odp: Pogotowie kulinarne

A.B.
  • A.B.

  • Posty: 1458
  • Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Jak gotować na parze piętrowoJak długo gotujecie warzywa,a jak długo inne produkty

Pogotowie kulinarne

A.B.
  • A.B.

  • Posty: 1458
  • Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
Sama zaczęłam,więc zakładam nowy wątek.Tu zadajemy pytania,tu odpowiadamy na nie,dla wszystkich którzy nie znaleźli odpowiedzi na swoje pytanie w innych rubrykach pokrewnych.Zdjęcia pomocnicze z przygotowania dań mile widziane.Pozdrawiam z całego serducha

Odpowiedz na/ edytuj Pogotowie kulinarne