Odp: Odp: Galeria fotograficzna.
- Forum: Galeria fotograficzna.
ptychu napisał(a): Pole mojego dziadka w Galinowie
Super,nowoczesnosc i tradycja jednoczesnie.
Staż w Gotujmy: 5793 dni
Miasto: Bradford UK
ptychu napisał(a): Pole mojego dziadka w Galinowie
Super,nowoczesnosc i tradycja jednoczesnie.
Ja jestem wodnikiem i najbardziej lubie w kuchni eksperymentowac,cos nowego to jest to co mnie nakreca podczas gotowania z porzadkiem to roznie bywa,generalnie jestem balaganiara,ale na podloge okruchow nie zgarniam no i brudas a balaganiarz to jednak roznica.Czystosc podczas gotowania jest u mnie obowiazkowa ale balagan robi sie wokol mnie jakos samoistnie,to wyjme,tamto nie schowam,cos sie gdzies zapodzieje i cala kuchnie trzeba przeszukac
Na slodkosci sie skusze,ale kawki nie pijam
Sorry,mialo byc ek,a nie er.
ekranizacja
ja
erupcja
ja
ropuch napisał(a): A może skoro już nadchodzi sezon - "Dania z grilla"?
Swietny pomysl.
Natala1210 napisał(a): Na obiad kluski z mięsem i zasmażana czerwona kapusta!
Smaku mi narobilas,mi kluski srednio wychodza,a te Twoje z kapustka bardzo apetyczne.
Zorro-osika
Z wirowaniem.
Kanarek czy papuga?
Obiecalam kiedys zrobic tacie salatke,a spieszylam sie bo bylam umowiona ze znajomymi(latek mialam ok 20 wiec szalec sie chcialo a nie pichcic salatki) i w tym pospiechu z rozpedu zamiast lyzki cukru dalam lyzke soli i wszystko poszlo do kosza