kopiarzy się nie zaprasza
Pyza napisał(a): kopiarzy się nie zaprasza A kopaczy? Dziś przekopałem kawał ogródka...
luna napisał(a):iwi69 napisał(a):Wlasnie zerwalam troche takich kwiatow to znaczy galazek aby przystroic stol.A i pierwszy raz w zyciu robilam zakwas jak myslicie wyjdzie mi Iwi, jaki zakwas, na chleb? Luno, podejrzewam, że na żurek. Iwi, musi wyjść.Przecież nie święci garnki lepią.Pokaż gotowy żurek na forum, koniecznie!
iwi69 napisał(a):Wlasnie zerwalam troche takich kwiatow to znaczy galazek aby przystroic stol.A i pierwszy raz w zyciu robilam zakwas jak myslicie wyjdzie mi Iwi, jaki zakwas, na chleb?
Wlasnie zerwalam troche takich kwiatow to znaczy galazek aby przystroic stol.A i pierwszy raz w zyciu robilam zakwas jak myslicie wyjdzie mi
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Popołudniowe ploteczki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
Henia
Za takie dictum Pyzo, jesteś wielka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
Henia
Kopacze owszem, czemu nie! Kopiarze natomiast mają zakaz wstępu!
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
Bahus
A kopaczy? Dziś przekopałem kawał ogródka...
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
Pyza
Odp: Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
ciachoooo
na pewno będzie smaczny
Zaprosiłabyś na obiadek
Odp: Popołudniowe ploteczki
iwi69
Odp: Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
msewka
Luno, podejrzewam, że na żurek.
Iwi, musi wyjść.Przecież nie święci garnki lepią.Pokaż gotowy żurek na forum, koniecznie!
Odp: Odp: Popołudniowe ploteczki
luna
Iwi, jaki zakwas, na chleb?
iwi69
msewka