w tamtym roku zrobiłem sernik na urodziny Siostrzenicy lecz co się okazało przed podaniem w kuchni że posypałem na wierzchu mąką a nie cukrem pudrem i gapa wziąłem ciasto pod zlew spłukać mąkę zamiast ją zmieść i potem posypałem pudrem , dziwnie smakowało ale goście wszystko zjedli
Obiecalam kiedys zrobic tacie salatke,a spieszylam sie bo bylam umowiona ze znajomymi(latek mialam ok 20 wiec szalec sie chcialo a nie pichcic salatki) i w tym pospiechu z rozpedu zamiast lyzki cukru dalam lyzke soli i wszystko poszlo do kosza
Kiedy miałam 16lat chciałam zrobić rodzicom niespodziankę i upiekłam placek z truskawkami.Niestety dałam podwójny proszek do pieczenia i ciasta nawet nasz pies nie chciał zjeść!
Moja najwieksza i pierwsza wpadka bylo ugotowanie 3 l barszczu z pol kg burakow,barszcz kolor mial raczej lekko marchewkowy,ale zaproszeni goscie chwaliliMialam wtedy 18 lat i to byly moje poczatki.
Nasze wpadki w kuchni
Obserwuj wątekOdp: Nasze wpadki w kuchni
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Nasze wpadki w kuchni
Anula
I to sie nazywa kreatywnosc
Odp: Odp: Odp: Odp: Nasze wpadki w kuchni
Bahus
Wpierw się zdenerwowałem ale jak usłyszałem śmiech rodziny to mi przeszło. Na pierwsze danie zamiast rosołu była grzybowa z paczki ...
Odp: Odp: Odp: Nasze wpadki w kuchni
misia53
No, to mi się bardzo podobało ,super za taki kawał nawet nie żal rosołu
Odp: Nasze wpadki w kuchni
Anula
Odp: Odp: Odp: Nasze wpadki w kuchni
anullka7
Hahahahh no to super jaka była Twoja późniejsza reakcja?
Odp: Odp: Nasze wpadki w kuchni
Bahus
anullka7
Natala1210
Nasze wpadki w kuchni
Anula