Zrazy wieprzowe zwijane z Brianzy - komentarze

Plastry wieprzowiny rozbić dokładnie i lekko posolić, kiełbasę, mortadelę i szynkę...

Cały przepis: Zrazy wieprzowe zwijane z Brianzy

Paella z węgorzem (Hiszpania) - komentarze

Ryż opłukać osączyć. Marchewkę obrać i umyć. Pomidory sparzyć, obrać i pokroić...

Cały przepis: Paella z węgorzem (Hiszpania)

Omlet a la St. Jean-de-Luz (Francja) - komentarze

Tuńczyka podzielić na drobne kawałki, posypać pieprzem i skropić cytryną, ogrzać...

Cały przepis: Omlet a la St. Jean-de-Luz (Francja)

Dorsz w cieście - komentarze

Filety umyć, podzielić na duże kawałki, osolić i skropić sokiem z cytryny. Białko...

Cały przepis: Dorsz w cieście

Ryba zapiekana z sosem dereniowym - komentarze

Filety podziekić na porcje, skropić sokiem zcytryny, oprószyć solą, mietą,...

Cały przepis: Ryba zapiekana z sosem dereniowym

Kurczak Cordon Bleu - komentarze

Każdą połówkę piersi kurczaka włożyć do plastikowej torebki i zbić tłuczkiem na...

Cały przepis: Kurczak Cordon Bleu

Mięsna sałatka carycy - komentarze

Ugotowane w skórkach buraki po wystudzeniu obrać i pokroić.Ugotowane w skórkach buraki po wystudzeniu obrać i pokroić......

Cały przepis: Mięsna sałatka carycy

Chłodnik z botwinki na jogurcie - komentarze

Botwinkę przebrać, umyć starannie kilkakrotnie zmieniając wodę, o sączyć i drobno...

Cały przepis: Chłodnik z botwinki na jogurcie

Kneidlech - komentarze

Mace namoczyć w ciepłej wodzie, przełożyć do miski i rozbić widelcem. Cebulę obrać,...

Cały przepis: Kneidlech

Charczo z kury - komentarze

Mięso z kury dobrze wymyć, włożyć do rondla, zalać zimną wodą. Gotowac na wolnym...

Cały przepis: Charczo z kury