Fileciki po Okocimsku - komentarze
Cebule obrać, pokroić i podsmażyć na maśle. Poporcjować piersi, wetrzeć w nie...
Cały przepis: Fileciki po Okocimsku
Staż w Gotujmy: 6362 dni
Miasto: -
Cebule obrać, pokroić i podsmażyć na maśle. Poporcjować piersi, wetrzeć w nie...
Cały przepis: Fileciki po Okocimsku
Jarmuż umyć, odciąć ogonki liściowe i grube nerwy. Cienko pokrajać. Orzechy...
Cały przepis: Surówka z jarmużu po szwajcarsku
Pomidory pokroić w cząstki. Rybe na małe kawałeczki. Zagotować rosół, dodać...
Cały przepis: Zupa rybna z pomidorem i koperkiem
Mięso umyć, osuszyć, natrzeć do smaku majerankiem, solą i pieprzem. Za pomocą ostrego...
Cały przepis: Schab szlachecki
Fasolę zalać wrzątkiem, odstawić na 2 godziny. Mięso umyć i po usunięciu nadmiaru...
Cały przepis: Baranina z fasolą
Rybę sprawić, dokładnie umyć, podzielić na porcje. Natrzeć solą, majerankiem i...
Cały przepis: Pstrąg z masłem czosnkowym
Usunąć kości z kurczaka, tak, aby powstał płat mięsa, skropić winem i lekko posolić....
Cały przepis: Kurczak nadziewany Gu rut xuongh (Wietnam)
Schab natrzeć kminkiem, solą i pieprzem, odstawić na godzinę w chłodne miejsce....
Cały przepis: Schab na słodko
Chudą cielęcinę naszpikować słoniną, natrzeć jałowcem, następnie zagotować ocet......
Cały przepis: Marynata do cielęciny na dziko 1
Udka natrzeć curry i odstawić w chłodne miejsce na 1 godz. Cebulę, czosnek, imbir obrać,...
Cały przepis: Udka w curry prosto z Bombaju