Fileciki po Okocimsku - komentarze

Cebule obrać, pokroić i podsmażyć na maśle. Poporcjować piersi, wetrzeć w nie...

Cały przepis: Fileciki po Okocimsku

Surówka z jarmużu po szwajcarsku - komentarze

Jarmuż umyć, odciąć ogonki liściowe i grube nerwy. Cienko pokrajać. Orzechy...

Cały przepis: Surówka z jarmużu po szwajcarsku

Zupa rybna z pomidorem i koperkiem - komentarze

Pomidory pokroić w cząstki. Rybe na małe kawałeczki. Zagotować rosół, dodać...

Cały przepis: Zupa rybna z pomidorem i koperkiem

Schab szlachecki - komentarze

Mięso umyć, osuszyć, natrzeć do smaku majerankiem, solą i pieprzem. Za pomocą ostrego...

Cały przepis: Schab szlachecki

Baranina z fasolą - komentarze

Fasolę zalać wrzątkiem, odstawić na 2 godziny. Mięso umyć i po usunięciu nadmiaru...

Cały przepis: Baranina z fasolą

Pstrąg z masłem czosnkowym - komentarze

Rybę sprawić, dokładnie umyć, podzielić na porcje. Natrzeć solą, majerankiem i...

Cały przepis: Pstrąg z masłem czosnkowym

Kurczak nadziewany Gu rut xuongh (Wietnam) - komentarze

Usunąć kości z kurczaka, tak, aby powstał płat mięsa, skropić winem i lekko posolić....

Cały przepis: Kurczak nadziewany Gu rut xuongh (Wietnam)

Schab na słodko - komentarze

Schab natrzeć kminkiem, solą i pieprzem, odstawić na godzinę w chłodne miejsce....

Cały przepis: Schab na słodko

Marynata do cielęciny na dziko 1 - komentarze

Chudą cielęcinę naszpikować słoniną, natrzeć jałowcem, następnie zagotować ocet......

Cały przepis: Marynata do cielęciny na dziko 1

Udka w curry prosto z Bombaju - komentarze

Udka natrzeć curry i odstawić w chłodne miejsce na 1 godz. Cebulę, czosnek, imbir obrać,...

Cały przepis: Udka w curry prosto z Bombaju