Nadzienie z orzechów włoskich do strudli - komentarze

Posiekanymi orzechami posypac połowę ciasta posmarowanego olejem, ułożyć na wierzch...

Cały przepis: Nadzienie z orzechów włoskich do strudli

Lin gotowany w winie z korzeniami - komentarze

Przygotowaną rybę pokrajać w małe dzwonka, posolić, oprószyć pieprzem,...

Cały przepis: Lin gotowany w winie z korzeniami

Golonka po hebrajsku - komentarze

wszystko wymieszac oprocz mandarynek w misce, dodać golonkę i marynować przez 2 h,...

Cały przepis: Golonka po hebrajsku

Sernik "Biały puch" - komentarze

Z podanych składników zagnieść sernik Biały Puch , podzielić na 2 części. Jedną część ciasta wyłożyć na spód blaszki......

Cały przepis: Sernik "Biały puch"

Chłodnik Tarator (Bułgaria) - komentarze

Starannie wymieszać jogurt z olejem. Czosnek rozetrzeć z solą, dodać do chłodnika....

Cały przepis: Chłodnik Tarator (Bułgaria)

Polędwica wołowa z tymiankiem - komentarze

Polędwice posmarować częścią oliwy, solą, pieprzem i roztartym tymiankiem. Piec w...

Cały przepis: Polędwica wołowa z tymiankiem

Napój z truskawek i agrestu - komentarze

Wodę zagotować z cukrem, ostudzić. Owoce umyć, usunąć szypułki, osączyć,...

Cały przepis: Napój z truskawek i agrestu

Pizza 1 - komentarze

Drożdże zostawiamy do wyrośnięcia, mieszamy z mąką, pozostałym mlekiem i oliwą....

Cały przepis: Pizza 1

Knedle z kaszy manny i sera - komentarze

Ser zetrzeć na tarce. Utrzeć tłuszcz, dodając po jednym żółtku, a następnie...

Cały przepis: Knedle z kaszy manny i sera

Grzyby marynowane 2 - komentarze

Grzyby oczyścić, wrzucić na wrzącą wodę i gotować przez 10 min......

Cały przepis: Grzyby marynowane 2