Królik smażony - komentarze

Królika dokładnie wymyć, posolić, pokrajać na 4 części......

Cały przepis: Królik smażony

Królik w śmietanie - komentarze

Tuszkę królika wypłukać, osuszyć i podzielić na porcje. Ułożyć w naczyniu do pieczenia......

Cały przepis: Królik w śmietanie

Mazurek kruchy z masą pomarańczową - komentarze

Mąkę przesiać na stolnicę i posiekać nożem razem z silnie schłodzonym tłuszczem...

Cały przepis: Mazurek kruchy z masą pomarańczową

Królik w czerwonej potrawce - komentarze

Królika umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Posmarować miodem i natrzeć solą......

Cały przepis: Królik w czerwonej potrawce

Gruszki księdza Borurdaloue (Francja) - komentarze

Gruszki obieramy delikatnie żeby ich nie uszkodzić i skrapiamy sokiem z cytryny by nie...

Cały przepis: Gruszki księdza Borurdaloue (Francja)

Steki wołowe w kolorowym pieprzu - komentarze

Steki wołowe : Umyć i osuszyć steki, natrzeć odrobiną oleju i posypać ziarenkami pieprzu. Odstawić...

Cały przepis: Steki wołowe w kolorowym pieprzu

Tatar ze śledzi - komentarze

Wszystkie składniki drobno po­siekać i ułożyć na talerzach w kręgi....

Cały przepis: Tatar ze śledzi

Naleśniki z mięsem - komentarze

Z podanych składników przyrządzić ciasto naleśnikowe. Do ciasta dodac trochę...

Cały przepis: Naleśniki z mięsem

Sałatka z brokułów i papryki - komentarze

Podzielić brokuły na średnie kwiatuszki i usunąć grubą skórkę z ich...

Cały przepis: Sałatka z brokułów i papryki

Spaghetti z pulpetami z mięsa - komentarze

Zmielić mięso w maszynce razem z czosnkiem, 3 łodyżkami pietruszki, jabłkiem i...

Cały przepis: Spaghetti z pulpetami z mięsa