Kapusta pekińska słodko-kwaśna - komentarze
Kapustę pokroić na cienkie paski długości około 5 centymetrów. Paprykę...
Cały przepis: Kapusta pekińska słodko-kwaśna
Staż w Gotujmy: 6349 dni
Miasto: -
Kapustę pokroić na cienkie paski długości około 5 centymetrów. Paprykę...
Cały przepis: Kapusta pekińska słodko-kwaśna
Mięso zabejcować, wyjąć, osączyć, naszpikować słoniną, oprószyć...
Cały przepis: Comber zajęczy w śmietanie
Wieprzowinę zalaną marynatą wystarczy zostawić w lodówce na jedną noc......
Cały przepis: Marynata do wieprzowiny 2
Ziemniaki umyć, obrać, pokroić w kostkę, zalać 6-7 szklankami zimnej wody. Dodać...
Cały przepis: Żur z kiełbasą
Rybę sprawić, dokładnie umyć i podzielić na dzwonka. Oprószyć solą i mąką,...
Cały przepis: Karp w sosie koperkowym
Filety skropić sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem, zostawić na pół godziny w...
Cały przepis: Ryba w chrzanie
Zaparzyć w ekspresie kawę, przelać do dzbanka, dolać alkohol, podawać w małych...
Cały przepis: Kawa aromatyzowana
Drożdże wymieszać z letnim mlekiem i cukrem. Dodać mąkę, jajko, stopione masło,...
Cały przepis: Knedle z orzechami
Mięso umyć i pokroić w cienkie paseczki. owoce kandyzowane drobno posiekać i zalać...
Cały przepis: Mole czekoladowe z indykiem i owocami (Meksyk)
Kwaszone grzyby są dodatkiem do potraw, stanowią też cenny składnik sałatek warzywnych, mięsnych i z ryb......
Cały przepis: Rydze lub borowiki kwaszone