Kapusta pekińska słodko-kwaśna - komentarze

Kapustę pokroić na cienkie paski długości około 5 centymetrów. Paprykę...

Cały przepis: Kapusta pekińska słodko-kwaśna

Comber zajęczy w śmietanie - komentarze

Mięso zabejcować, wyjąć, osączyć, naszpikować słoniną, oprószyć...

Cały przepis: Comber zajęczy w śmietanie

Marynata do wieprzowiny 2 - komentarze

Wieprzowinę zalaną marynatą wystarczy zostawić w lodówce na jedną noc......

Cały przepis: Marynata do wieprzowiny 2

Żur z kiełbasą - komentarze

Ziemniaki umyć, obrać, pokroić w kostkę, zalać 6-7 szklankami zimnej wody. Dodać...

Cały przepis: Żur z kiełbasą

Karp w sosie koperkowym - komentarze

Rybę sprawić, dokładnie umyć i podzielić na dzwonka. Oprószyć solą i mąką,...

Cały przepis: Karp w sosie koperkowym

Ryba w chrzanie - komentarze

Filety skropić sokiem z cytryny, posypać solą i pieprzem, zostawić na pół godziny w...

Cały przepis: Ryba w chrzanie

Kawa aromatyzowana - komentarze

Zaparzyć w ekspresie kawę, przelać do dzbanka, dolać alkohol, podawać w małych...

Cały przepis: Kawa aromatyzowana

Knedle z orzechami - komentarze

Drożdże wymieszać z letnim mlekiem i cukrem. Dodać mąkę, jajko, stopione masło,...

Cały przepis: Knedle z orzechami

Mole czekoladowe z indykiem i owocami (Meksyk) - komentarze

Mięso umyć i pokroić w cienkie paseczki. owoce kandyzowane drobno posiekać i zalać...

Cały przepis: Mole czekoladowe z indykiem i owocami (Meksyk)

Rydze lub borowiki kwaszone - komentarze

Kwaszone grzyby są dodatkiem do potraw, stanowią też cenny składnik sałatek warzywnych, mięsnych i z ryb......

Cały przepis: Rydze lub borowiki kwaszone