Golonka dzika po hetmańsku - komentarze

Mięso umyć pokrajać na porcje, zalać marynatą przygotowaną według przepisu na...

Cały przepis: Golonka dzika po hetmańsku

Królik z oliwkami (Włochy) - komentarze

Umytego królika kroimy na małe kawałki, które następnie obsmażamy na oliwie......

Cały przepis: Królik z oliwkami (Włochy)

Królik pieczony na dziko - komentarze

Na 2 dni przed pieczeniem obłożyć mięso królika pokrojoną w plasterki cebulą i zalać zalewą......

Cały przepis: Królik pieczony na dziko

Bakłażany faszerowane ryżem - komentarze

Wydrążyć bakłażany i wstawić do średnio nagrzanego piekarnika aż zmiękną....

Cały przepis: Bakłażany faszerowane ryżem

Królik marynowany w ziołach prowansalski - komentarze

Mięso umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Czosnek obrać, posiekać. Ocet wymieszać z 7 łyżkami oleju......

Cały przepis: Królik marynowany w ziołach prowansalski

Spartańska fasola - komentarze

Fasolę moczyć kilkanaście godzin i gotować w wódzię z moczenia 5 minut....

Cały przepis: Spartańska fasola

Zając duszony z pieczarkami - komentarze

Mięso umyć dokładnie, osuszyć. Czosnek obrać i rozetrzeć z solą, zalać zsiadłym...

Cały przepis: Zając duszony z pieczarkami

Campari "Mischung" - komentarze

Wlać do szklanki wino, wodę, Campari, oraz sok z całej cytryny, dodać kostki lodu....

Cały przepis: Campari "Mischung"

Farsz z jabłek - komentarze

Białko ubić na pianę, lekko wymieszać z jabłkami, 4 łyżkami cukru i cynamonem....

Cały przepis: Farsz z jabłek

Zapiekanka "Kolorowa" - komentarze

Boczek pokroić w kostkę i stopić w brytfannie. Dołożyć obrane i pokrojone w plasterki...

Cały przepis: Zapiekanka "Kolorowa"