Golonka dzika po hetmańsku - komentarze
Mięso umyć pokrajać na porcje, zalać marynatą przygotowaną według przepisu na...
Cały przepis: Golonka dzika po hetmańsku
Staż w Gotujmy: 6348 dni
Miasto: -
Mięso umyć pokrajać na porcje, zalać marynatą przygotowaną według przepisu na...
Cały przepis: Golonka dzika po hetmańsku
Umytego królika kroimy na małe kawałki, które następnie obsmażamy na oliwie......
Cały przepis: Królik z oliwkami (Włochy)
Na 2 dni przed pieczeniem obłożyć mięso królika pokrojoną w plasterki cebulą i zalać zalewą......
Cały przepis: Królik pieczony na dziko
Wydrążyć bakłażany i wstawić do średnio nagrzanego piekarnika aż zmiękną....
Cały przepis: Bakłażany faszerowane ryżem
Mięso umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Czosnek obrać, posiekać. Ocet wymieszać z 7 łyżkami oleju......
Cały przepis: Królik marynowany w ziołach prowansalski
Fasolę moczyć kilkanaście godzin i gotować w wódzię z moczenia 5 minut....
Cały przepis: Spartańska fasola
Mięso umyć dokładnie, osuszyć. Czosnek obrać i rozetrzeć z solą, zalać zsiadłym...
Cały przepis: Zając duszony z pieczarkami
Wlać do szklanki wino, wodę, Campari, oraz sok z całej cytryny, dodać kostki lodu....
Cały przepis: Campari "Mischung"
Białko ubić na pianę, lekko wymieszać z jabłkami, 4 łyżkami cukru i cynamonem....
Cały przepis: Farsz z jabłek
Boczek pokroić w kostkę i stopić w brytfannie. Dołożyć obrane i pokrojone w plasterki...
Cały przepis: Zapiekanka "Kolorowa"