Okoń morski z pieczarkami - komentarze

Do wrzącego wywaru z warzyw włożyć filety z oczyszczonej ryby, gotować 8-10 min i...

Cały przepis: Okoń morski z pieczarkami

Pielmienie z grzybami - komentarze

Grzyby umyć w gorącej wodzie i nastawić do gotowania, smak można uzyć do zupy lub do sosu....

Cały przepis: Pielmienie z grzybami

Sałatka z tuńczykiem i brokułami - komentarze

Ugotować makaron, odcedzić. Brokuły ugotować w lwkko osolonej wodzie na ...

Cały przepis: Sałatka z tuńczykiem i brokułami

Łazanki z wędzonym boczkiem, pieczarkami - komentarze

Ugotować łazanki al dente, przeplukać i odstawić. Cebulę, boczek i grzyby pokroić w...

Cały przepis: Łazanki z wędzonym boczkiem, pieczarkami

Gofry orzechowe - komentarze

Ciasto na gofry przygotować według przepisu. Do odpoczywającej masy dodać orzechy....

Cały przepis: Gofry orzechowe

Sałatka z papryki pieczonej lub gotow - komentarze

Paprykę i pomidory umyć. paprykę oczyścić z nasion, strąki ułozyć na ruszcie...

Cały przepis: Sałatka z papryki pieczonej lub gotow

Gicz cielęca duszona - komentarze

Gicze oczyścić, umyć, osuszyć, opiec na grilu lub na patelni do smażenia bez tłuszczu...

Cały przepis: Gicz cielęca duszona

Kapusta kwaszona z grochem - komentarze

Groch opłukać, zalać wodą, zagotować i pozostawić na 24 godziny. Następnie...

Cały przepis: Kapusta kwaszona z grochem

Dip curry (Indie) - komentarze

Wszystkie składniki wymieszać. Podawać w miseczce lup polać nim warzywa....

Cały przepis: Dip curry (Indie)

Sznycle cielęce po cesarsku - komentarze

Sznycle umyć i osuszyć. Obsmażyć na maśle z obu stron na złoty kolor. Przyprawić solą...

Cały przepis: Sznycle cielęce po cesarsku