Aromatyczna pieczeń jagnięca - komentarze
Mięso umyć, usunąć ewentualne błony oraz tłuszcz. Sól, pieprz, imbir,...
Cały przepis: Aromatyczna pieczeń jagnięca
Staż w Gotujmy: 6102 dni
Miasto: -
Mięso umyć, usunąć ewentualne błony oraz tłuszcz. Sól, pieprz, imbir,...
Cały przepis: Aromatyczna pieczeń jagnięca
Buraki wyszorować i ugotować. Obrane ze skórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach...
Cały przepis: Barszcz wiejski
Kurę pokrajać na porcje, posypać solą, pieprzem i mąką. Tłuszcz rozgrzać w...
Cały przepis: Kura z papryką
Botwinę umyć, odciąć buraczki i wrzucić do osolonego wrzątku. Gotować 10 minut,...
Cały przepis: Bardzo zdrowa sałatka z botwiny
Mięso dokładnie umyć, pokrajać w kostkę. Rozgrzać w rondlu tłuszcz, wrzucić...
Cały przepis: Ragout z wołowiny
Włożyć steki i 1/3 szkl marynaty do plastikowej torby. Szczelnie zamknąć torbę i...
Cały przepis: Grillowane steki w sosie teriyaki z owocową salsą
Pomidory pokroić w półplasterki. Włożyć do miski i posolić. Odstawić na 30...
Cały przepis: Sałatka z pomidorów
Helena F. z Leska...
Cały przepis: Surówka z jabłek i suszonych śliwek
Rozgrzać oliwę na patelni, smażyć wołowinę w 2-3 turach po 2-3 minuty, aż...
Cały przepis: Smażona wołowina (Japonia)
Fasolę przebrać, wypłukać, zalać zimną wodą na 15 minut, odcedzić, zalać czystą...
Cały przepis: Fasolówka z kaszą (Żydowska)