Aromatyczna pieczeń jagnięca - komentarze

Mięso umyć, usunąć ewentualne błony oraz tłuszcz. Sól, pieprz, imbir,...

Cały przepis: Aromatyczna pieczeń jagnięca

Barszcz wiejski - komentarze

Buraki wyszorować i ugotować. Obrane ze skórki zetrzeć na tarce o dużych oczkach...

Cały przepis: Barszcz wiejski

Kura z papryką - komentarze

Kurę pokrajać na porcje, posypać solą, pieprzem i mąką. Tłuszcz rozgrzać w...

Cały przepis: Kura z papryką

Bardzo zdrowa sałatka z botwiny - komentarze

Botwinę umyć, odciąć buraczki i wrzucić do osolonego wrzątku. Gotować 10 minut,...

Cały przepis: Bardzo zdrowa sałatka z botwiny

Ragout z wołowiny - komentarze

Mięso dokładnie umyć, pokrajać w kostkę. Rozgrzać w rondlu tłuszcz, wrzucić...

Cały przepis: Ragout z wołowiny

Sałatka z pomidorów - komentarze

Pomidory pokroić w półplasterki. Włożyć do miski i posolić. Odstawić na 30...

Cały przepis: Sałatka z pomidorów

Smażona wołowina (Japonia) - komentarze

Rozgrzać oliwę na patelni, smażyć wołowinę w 2-3 turach po 2-3 minuty, aż...

Cały przepis: Smażona wołowina (Japonia)

Fasolówka z kaszą (Żydowska) - komentarze

Fasolę przebrać, wypłukać, zalać zimną wodą na 15 minut, odcedzić, zalać czystą...

Cały przepis: Fasolówka z kaszą (Żydowska)