Pieczeń cielęca 3 - komentarze

Mięso umyć, rozbić tłuczkiem, natrzeć vegetą, posypać zmielonymi suszonymi...

Cały przepis: Pieczeń cielęca 3

Sałatka pomidorowa z hiszpańskiej Galicji - komentarze

Pomidory umyć, sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dno...

Cały przepis: Sałatka pomidorowa z hiszpańskiej Galicji

Drink z koniakiem Otard My Milk - komentarze

Otard My Milk to awangardowy drink, łączący wyrafinowany smak koniaku z łagodnością delikatnej śmietanki. ...

Cały przepis: Drink z koniakiem Otard My Milk

Ogniste warzywa w garam masala - komentarze

Ziemniaki i marchewkę oskrobać, umyć i pokroić w kostkę. Wrzucić do osolonego...

Cały przepis: Ogniste warzywa w garam masala

Kabaczki zapiekane w sosie - komentarze

Kabaczki umyć, obrać ze skórki, przekrajać na pół, wydrążyć...

Cały przepis: Kabaczki zapiekane w sosie

Krokiety ze szpinaku - komentarze

Szpiank przebrać, opłukać, sparzyć, odcedzić, osączyć i wystudzić. Następnie...

Cały przepis: Krokiety ze szpinaku

Zrazy kasztelańskie - komentarze

Mięso wyporcjować i rozbić. Grzyby ugotować. Następnie wyjąć, pokroić w grube...

Cały przepis: Zrazy kasztelańskie

Zupa ziemniaczana 1 - komentarze

Grzyby umyć, namoczyć i ugotować w niewielkiej ilości wody. Następnie wyjąc je i...

Cały przepis: Zupa ziemniaczana 1

Schab z pieczarkami - komentarze

Schab pokroić w paski, posypać solą, przyprawą warzywną, utartym tymiankiem i...

Cały przepis: Schab z pieczarkami

Sałatka porowa z tuńczykiem - komentarze

Tuńczyka osączyć, przełożyć na półmisek Pory dokładnie oczyścić i...

Cały przepis: Sałatka porowa z tuńczykiem