Cielęca rolada z szynką - komentarze

Cielęcinę umyć, pokrajać wzdłuż włókien na plastry, zbić dość mocno...

Cały przepis: Cielęca rolada z szynką

Frittatta z cukinią i bekonem - komentarze

Pokroić wędzonkę w paski i wytopić na małej patelni. Umyte i osuszone cukinie i cebulę...

Cały przepis: Frittatta z cukinią i bekonem

Zajęcze udka w słodkim sosie - komentarze

Uda zająca umyć pod bieżącą wodą, osuszyć w bibule, doprawić solą i pieprzem. Na...

Cały przepis: Zajęcze udka w słodkim sosie

Bulion jerozolimski - komentarze

Mięso i kości dokładnie umyć, a następnie przełożyć do dużego garnka i wlać 2 l wody....

Cały przepis: Bulion jerozolimski

Aromatyczna pasta z ziemniaków - komentarze

Ziemniaki ugotować w mundurkach, a gdy będą jeszcze ciepłe, obrać ze skórki i...

Cały przepis: Aromatyczna pasta z ziemniaków

Döner Kebab - komentarze

Liście kapust, ogórek i sałatę pociąć w cienkie paski, posypać bulionem i wymieszać......

Cały przepis: Döner Kebab

Kapuśniak ze świeżej kapusty - komentarze

Kapustę opłukać, pokroić w kostkę, zalać wywarem, ugotować. Pomidory umyć,...

Cały przepis: Kapuśniak ze świeżej kapusty

Perliczki po starofrancusku - komentarze

Perliczki podzielić na kawałki, posolić, posypać pieprzem, zostawić zeby się...

Cały przepis: Perliczki po starofrancusku

Poziomkowe szaleństwo - komentarze

Owocowy pucharek pełen witamin i słodkości...

Cały przepis: Poziomkowe szaleństwo