Ciasto na pizze 3 - komentarze

Zagniata się to wszystko zgodnie z regułami dotyczącymi ciasta drożdżowego....

Cały przepis: Ciasto na pizze 3

Kapusta pekińska z piekarnika - komentarze

Obie kapusty oczyścić z zewnętrznych liści, opłukać. Naciąć na krzyż od strony...

Cały przepis: Kapusta pekińska z piekarnika

Wieprzowina duszona z fasolą szparagową - komentarze

Oddzielone od kości mięso pokroić najpierw w cienkie płaty a potem w długie, cienkie...

Cały przepis: Wieprzowina duszona z fasolą szparagową

"Kawior" z grzybów - komentarze

Grzyby przepuścić przez maszynkę wraz z przesmażoną cebulą. Dodać pieprz i...

Cały przepis: "Kawior" z grzybów

Dżin z wiśniówką po polsku - komentarze

Wszystkie składniki wlać do wysokiej szklanicy, do połowy wypełnionej lodem....

Cały przepis: Dżin z wiśniówką po polsku

Matzerbrajt, czyli omlet na słodko - komentarze

Jajka zmiksować z mlekiem. Macę pokruszyć, zalać taką ilością gorącej wody aby...

Cały przepis: Matzerbrajt, czyli omlet na słodko

Spartańska fasolada - komentarze

Fasolę moczyć kilkanaście godzin i gotować w wodzie z moczenia 5 min. marchew, seler i...

Cały przepis: Spartańska fasolada

Omlety z rybą wędzoną i pomidorami - komentarze

Cebulę obrać, pokroić w krążki, zeszklić na maśle. Sparzone i obrane ze...

Cały przepis: Omlety z rybą wędzoną i pomidorami

Pudding jajeczny (Wietnam) - komentarze

Makaron moczyć 10 minut w gorącej wodzie. odsączyć i pokroić na kawałki dł 2 cm. Grzyby...

Cały przepis: Pudding jajeczny (Wietnam)

Lokszen z jabłkami (Żydowska) - komentarze

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. osączyć z nadmiaru wody i odstawić. Ziemne...

Cały przepis: Lokszen z jabłkami (Żydowska)