Szparagi Chantilly - komentarze

Szparagi umyć, odciąć stwardniałe dolne końce, obrać z włóknistej...

Cały przepis: Szparagi Chantilly

Niskokaloryczna wołowina z jarzynami - komentarze

Mięso umyć, osuszyć w bibule. Natrzeć solą i pieprzem lub ostrą papryką. Odstawić na...

Cały przepis: Niskokaloryczna wołowina z jarzynami

Naleśniki z razowej mąki - komentarze

Ubić jaja, wymieszać z jogurtem i cały czas ubijając, dodawać mąkę, sól, olej,...

Cały przepis: Naleśniki z razowej mąki

Wołowina w męskim stylu - komentarze

Cebulę obrać, pokroić na cienkie plasterki i obficie osolić. Mięso umyć, oczyścić z...

Cały przepis: Wołowina w męskim stylu

Sałatka z tuńczykiem i papryką - komentarze

Ryż ugotować, ostudzić. Ogórki i paprykę pokroić w drobną kostkę....

Cały przepis: Sałatka z tuńczykiem i papryką

Galaretka z nóżek cielęcych - komentarze

Oczyszczone i umyte nóżki włożyć do garnka, zalać sześcioma szklankami gorącej...

Cały przepis: Galaretka z nóżek cielęcych

Kurczę "ziołowe" pieczone w folii - komentarze

Kurczę oczyścić, umyć, natrzeć wyciśniętym czosnkiem i połową posiekanych...

Cały przepis: Kurczę "ziołowe" pieczone w folii

Tatar śledziowy 1 - komentarze

Wszystkie składniki posiekać i ułożyć w kręgi na półmisku lub na...

Cały przepis: Tatar śledziowy 1

Pstrąg gotowany z warzywami i śmietaną - komentarze

Marchew, cykorię, seler i por umyć, obrać i pokroić w słupki. Kolejno obgotowywać w...

Cały przepis: Pstrąg gotowany z warzywami i śmietaną

Sos majonezowy - komentarze

W szklanej lub kamiennej misce dokładnie rozetrzeć drewnianym wałkiem żółtko z...

Cały przepis: Sos majonezowy