Szparagi Chantilly - komentarze
Szparagi umyć, odciąć stwardniałe dolne końce, obrać z włóknistej...
Cały przepis: Szparagi Chantilly
Staż w Gotujmy: 6101 dni
Miasto: -
Szparagi umyć, odciąć stwardniałe dolne końce, obrać z włóknistej...
Cały przepis: Szparagi Chantilly
Mięso umyć, osuszyć w bibule. Natrzeć solą i pieprzem lub ostrą papryką. Odstawić na...
Cały przepis: Niskokaloryczna wołowina z jarzynami
Ubić jaja, wymieszać z jogurtem i cały czas ubijając, dodawać mąkę, sól, olej,...
Cały przepis: Naleśniki z razowej mąki
Cebulę obrać, pokroić na cienkie plasterki i obficie osolić. Mięso umyć, oczyścić z...
Cały przepis: Wołowina w męskim stylu
Ryż ugotować, ostudzić. Ogórki i paprykę pokroić w drobną kostkę....
Cały przepis: Sałatka z tuńczykiem i papryką
Oczyszczone i umyte nóżki włożyć do garnka, zalać sześcioma szklankami gorącej...
Cały przepis: Galaretka z nóżek cielęcych
Kurczę oczyścić, umyć, natrzeć wyciśniętym czosnkiem i połową posiekanych...
Cały przepis: Kurczę "ziołowe" pieczone w folii
Wszystkie składniki posiekać i ułożyć w kręgi na półmisku lub na...
Cały przepis: Tatar śledziowy 1
Marchew, cykorię, seler i por umyć, obrać i pokroić w słupki. Kolejno obgotowywać w...
Cały przepis: Pstrąg gotowany z warzywami i śmietaną
W szklanej lub kamiennej misce dokładnie rozetrzeć drewnianym wałkiem żółtko z...
Cały przepis: Sos majonezowy