Bliny ziemniaczano-jabłkowe - komentarze

W lekko podgrzanymi osłodzonym kefirze rozpuścić drożdże. Odstawić na chwilę w ciepłe miejsce, aby podrosły......

Cały przepis: Bliny ziemniaczano-jabłkowe

Nadziewane brzoskwinie - komentarze

Rodzynki namoczyć w wódce i podgrzać do zagotowania. Odstawić i ostudzić. Obrac...

Cały przepis: Nadziewane brzoskwinie

Wątróbka na jabłku - komentarze

Cebulę obrać, pokroić w krążki. Przesmażyć na łyżce oleju, zdjąć z patelni....

Cały przepis: Wątróbka na jabłku

Bigos myśliwski - komentarze

Mięso oczyścić, umyć i pokrajać w kawałki. Oczyścić boczek, pokrajać na cienkie...

Cały przepis: Bigos myśliwski

Curry wołowe (Wietnam) - komentarze

W misce wymieszać mięso, cebulę, czosnek, imbir, chili, curry, kurkumę, pieprz i...

Cały przepis: Curry wołowe (Wietnam)

Gołąbki po afrykańsku - komentarze

Kapustę oczyścić z uszkodzonych liści, wyciąć głąb, opłukać, zalać dużą...

Cały przepis: Gołąbki po afrykańsku

Rurki drożdżowe z owocami - komentarze

Rurki drożdżowe z owocami piec na rumiano. Kazda rurke posypac cukrem pudrem....

Cały przepis: Rurki drożdżowe z owocami

Awokado w majonezie - komentarze

Awokado obrać ze skórki, przekroić na połówki, usunąć pestkę, miąższ skropić sokiem z cytryny......

Cały przepis: Awokado w majonezie

Sałatka marisette - komentarze

Rodzynki namoczyć w ciepłej wodzie ok 1 godz. Przebrać, osuszyć. Pomidory obrać ze...

Cały przepis: Sałatka marisette

Rumiana sztuka mięsa z garniturem - komentarze

Naszpikować grubą słoniną mięso wołwe, dusić z masłem na rumiano, dołożyć...

Cały przepis: Rumiana sztuka mięsa z garniturem